a.s.r. Vitality is een beweegprogramma dat deelnemers beloont voor hun beweging. Via de a.s.r. Vitality-app verdien je namelijk punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen!

Wanneer je start met a.s.r. Vitality krijg je iedere week een nieuw weekdoel en weet je hoeveel stappen je moet zetten. Haal je je weekdoel? Dan kan je een beloning uitkiezen. Naast een beloning voor jezelf kan je er nu in de app ook voor kiezen om je weekbeloning ter waarde van €5 aan de Cruyff Foundation te doneren. Zo help je met jouw beweging ook een ander.

a.s.r. Vitality is er ook voor bedrijven. We moedigen je medewerkers aan gezonde gewoonten te ontwikkelen die op de lange termijn goed zijn voor henzelf, voor jou als werkgever én voor de samenleving. Belonen van gezonde keuzes werkt. De methode van a.s.r. Vitality is al succesvol in 20 landen. Het kan je leven echt veranderen.

Met deze samenwerking gaan a.s.r. Vitality en de Cruyff Foundation jonge mensen helpen te bewegen en plezier te hebben. De twee partners hebben dezelfde gemeenschappelijke waarden en de wens om kinderen bewust te maken van de voordelen van fysiek actief zijn en een gezondere levensstijl. Deelnemers van de a.s.r. Vitality app kunnen hun weekbeloning ter waarde van €5 doneren aan de Cruyff Foundation. Op deze manier helpen de deelnemers met zelf bewegen ook ons met de ontwikkeling van nieuwe Cruyff Courts.

https://www.asr.nl/vitality

a.s.r Vitality logo