Wereldwijd hebben we bijna 300 Cruyff Courts, waarvan 60 Speciale Cruyff Courts, meer dan 550 scholen met een Schoolplein14 en ondersteunen we vele sportprojecten voor jeugd met een beperking. Hiermee geven we wekelijks meer dan 200.000 kinderen de ruimte om te sporten en te bewegen. Cijfers waar we trots op zijn!

Maar we zijn vooral trots op het verhaal er achter. Uit onderzoek gedaan door USBO advies en Substance blijkt dat het creëren van ruimte voor kinderen, zorgt voor ontwikkeling, verbinding en zelfvertrouwen. Benieuwd naar onze impact? Bekijk hieronder ons verhaal!

Wil je meer weten over de onderzoeksresultaten die hebben geleidt tot dit verhaal? Lees dan hier de samenvatting van het onderzoeksrapport dat we opstelden met USBO Advies en Substance.

Social Development Goals

De impact die wij maken is op persoonlijk, lokaal én maatschappelijk niveau. Deze maatschappelijke impact sluit aan bij drie Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) die zijn opgesteld door de Verenigde Naties. Daarmee dragen wij bij aan een betere wereld in 2030.

JCF-Jaarverslag-2018-Infographics-150dpi-04.png#asset:10130