Collaboration since: 2013

The People’s Postcode Lottery is een onderdeel van Novamedia en opereert sinds 1989 met haar goede doelen loterijen. The People’s Postcode Lottery is opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Met geld, maar ook door aandacht te besteden aan het werk dat deze goede doelen verrichten. Alle loterijen van Novamedia gebruiken hetzelfde simpele recept: spelers winnen fantastische prijzen, terwijl ze goede doelen steunen.

De spelers van the People’s Postcode Lottery ondersteunen sinds 2005 goede doelen in Groot-Brittanië. Minimaal 31% van het opgehaalde bedrag gaat naar goede doelen. Spelers van the People’s Postcode Lottery hebben samen meer dan £221 miljoen opgehaald voor goede doelen. Het geld dat wordt opgehaald dankzij de spelers van the People’s Postcode Lottery wordt toegekend aan organisaties als de Cruyff Foundation.

The People’s Postcode Lottery & de Cruyff Foundation
The People’s Postcode Lottery gelooft in de missie van de Cruyff Foundation. De komende jaren, werken we samen aan de groei van de Cruyff Foundation in de UK. Danzij de steun van de spelers van the People’s Postcode Lottery hebben we 7 nieuwe Cruyff Courts en de eerste 3 Schoolpleinen14 in de UK kunnen realiseren. Met deze steun krijgt de Cruyff Foundation de kans om te groeien in de Britse gemeentes met Cruyff Courts, door lokale coaches op te leiden en Heroes te trainen, zodat zij zelf activiteiten kunnen organiseren. Daarnaast kan de Cruyff Foundation Schoolplein14 uitrollen over het land en de eerste Speciale Cruyff Courts voor kinderen met een beperking in de UK realiseren.

Samen met de Cruyff Foundation kan de People’s Postcode Lottery een verschil maken voor duizenden mensen in Brittanië. Door kinderen en jongeren de ruimte geven om te sporten en ontwikkelen, maken de Cruyff Foundation en de spelers van the People’s Postcode Lottery samen een verschil voor duizenden mensen in Brittanië.

Klik hier voor meer informatie over the People's Postcode Lottery.
Blijf op de hoogte van het nieuws van the People’s Postcode Lottery via hun Facebookpagina en Twitter account.