Uit liefde voor de sport is AA Drink al jaren lang actief binnen het sportkanaal met een brede range aan functionele sportdranken.

Bij het leveren van een topprestatie wil je namelijk niks aan het toeval over laten. Denk aan die belangrijke kampioenswedstrijd. Alles moet kloppen. Je wilt maximaal presteren en alles kunnen geven. Het moment waarop je iets eet of drinkt is dan van grote invloed op je prestatie. Het gebruik van de juiste sportdrank op het juiste moment kan het verschil betekenen tussen winnen of verliezen. Timing is everything.

Het geavanceerde ‘time of use plan’ van AA Drink zorgt ervoor dat iedere sporter snel ziet wanneer een AA Drink sportdrank gebruikt dient te worden. Dat kan voor, tijdens of na het sporten zijn. Kijk op de voorzijde van een AA Drink fles en zoek het icoon met het gebruiksmoment.

AA Drink is preferred supplier van de Cruyff Foundation en levert de juiste sportdranken op de juiste momenten. Daarnaast steunt AA Drink de Cruyff foundation door een jaarlijkse bijdrage aan de missie van de Cruyff Foundation. Deze samenwerking komt niet uit de lucht vallen want de waardes van beide partners; AA Drink en de Cruyff foundation, sluiten naadloos op elkaar aan.

No matter what the challenge - Sport is FUN!

Home | AA Drink (aa-drink.com)