Als bedrijf

Kom in beweging! Er zijn allerlei mogelijkheden om nauw betrokken te zijn bij onze missie: kinderen de ruimte geven om te sporten en te bewegen. Bijvoorbeeld door vaste samenwerkingspartner te worden, een evenement te sponsoren of met een team, relaties of (potentiële) klanten deel te nemen aan één van onze evenementen. Zelf een actie starten om geld in te zamelen of een (eenmalige) donatie doen kan natuurlijk ook.

Word een samenwerkingspartner

We werken inmiddels met meer dan 50 organisaties structureel samen, in verschillende vormen. Deze vaste partners, sponsoren, suppliers en supporters zijn onderdeel van de besloten Cruyff Foundation & Partners LinkedIn-groep, worden uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten en natuurlijk voor activiteiten met of voor de doelgroep. Denk daarbij aan het openen van een Cruyff Court, het bezoeken van een training van Paralympische atleten, of het realiseren van een Schoolplein14. Samen dragen we de missie van de Cruyff Foundation uit.

Partner zijn van de Cruyff Foundation betekent: duidelijk zichtbare sociale betrokkenheid, een koppeling aan de visie van Johan Cruijff en toegang tot een groot en interessant netwerk.

Samenwerken doen we op maat. Via onze communicatie, (netwerk)evenementen of activaties helpen we uw doelstellingen te behalen, én zetten we het nalatenschap van Johan voort. Want alleen kun je niets, je moet het samen doen.

Partners & sponsoren

Partners en sponsoren van de Cruyff Foundation zijn vaandeldragers van Johans nalatenschap. Door middel van een intensieve samenwerkingen helpen we elkaar met onze gemeenschappelijke doelstellingen.

Suppliers

Suppliers leveren gesponsorde diensten en producten, bijvoorbeeld tijdens onze evenementen, maar ook tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Lees meer over de mogelijkheden om deel te nemen aan onze evenementen.

Business Friends

Business Friends zijn zakelijke contacten die het werk van de Cruyff Foundation een hart onder de riem steken met een jaarlijks terugkerende bijdrage.

Koffie?

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie, ons team vertelt u er graag meer over. Neem daarvoor contact op met Julia Zegeling, Manager Partnerships.