De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten op kleinere schaal in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners.

Hoogwaardige dienstverlening, state-of the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers. De Johan Cruijff ArenA is één van de duurzaamste stadions ter wereld en wordt internationaal beschouwd als rolmodel voor moderne stadionbouw en -exploitatie.

Het Innovation Center fungeert als living lab en showroom voor innovatieve concepten voor stadionmanagement en event experience. Het geheel speelt een centrale rol in de verdere ontwikkeling van Amsterdam Zuidoost.

Om voetballegende Johan Cruijff te eren heet het stadion sinds 2018 officieel de Johan Cruijff ArenA. Een eerbetoon gaat verder dan alleen de naam dragen, de kernwaarden van Cruijff: professioneel, eigenwijs, betrokken, verbindend, toegankelijk, positief en gepassioneerd komen naadloos overeen met de waarden die de ArenA nastreeft.

Een partnership met de Foundation gaat daarom verder dan alleen een samenwerking, we voelen en dragen dan ook met trots uit dat we Family member zijn.

www.johancruijffarena.nl

Johan Cruijff Aren A Secondary Logo