Samenwerking sinds: 2015

Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. Ze creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem. Elke dag verbindt Cargill landbouwers met markten, klanten met ingrediënten en mensen en dieren met de voedingsmiddelen die ze nodig hebben om te groeien. De 155.000 werknemers van Cargill zijn verspreid over 70 landen. Ze werken onvermoeibaar om hun doel te bereiken: de wereld voeden op een veilige, verantwoordelijke en duurzame manier. Cargill combineert 153 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een betrouwbare partner te zijn voor voedings-, landbouw-, financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen.

Cargill is zich ervan bewust dat het vermogen om als bedrijf te groeien afhankelijk is van de manier waarop zij met mensen omgaan, hoe ze de gemeenschappen verrijken en hoe goed ze hun klanten bedienen. Dankzij de inzet van haar medewerkers zal Cargill op een rendabele en verantwoorde manier groeien om aan de behoeften van de wereld te voldoen.

Cargill hecht veel belang in het verbeteren van onderwijs. Zeker als dit invloed heeft op de gezondheid van kinderen. Juist daarom werken ze met veel overtuiging samen met de Johan Cruyff Foundation, met het project Schoolplein14. Ook zetten medewerkers zich jaarlijks in als vrijwilliger tijdens de Open Dag, biedt Cargill haar medewerkers de kans mee te lopen met de Cruyff Legacy 14K Run en spelen zij mee met de Cruyff Foundation Cup.Cargill