Cruyff Foundation Cup 2024

24 mei 2024: Cruyff Foundation Cup

De legendes van het Nederlands voetbal alle hoeken van het veld laten zien? Altijd al gecoacht willen worden door Frank Rijkaard of Sjaak Swart? Dat kan tijdens de Cruyff Foundation Cup, een besloten bedrijventoernooi met als doel geld op te halen voor onze projecten op het gebied van gehandicaptensport.

LIGGEND PROMO VIDEO CRUYFF FOUNDATION CUP 2024

Bedrijven kunnen zowel op het veld als daarnaast de strijd aangaan met het Cruyff Foundation team. Daarin spelen bijvoorbeeld ambassadeurs als Frank Rijkaard, Anouk Hoogendijk en John van 't Schip. En omdat de Cruyff Foundation groot voorstander is van vrouwenvoetbal, is het de bedoeling dat er minimaal één vrouw op het veld haar voetbalskills laat zien!

De Cruyff Foundation Cup is een ontzettend leuk en sportief evenement waarbij de teamgeest en het nalatenschap van Johan Cruijff voorop staan. Na de wedstrijden is er een gezellige borrel en een optreden van een bekende artiest.

Deelname bedraagt slechts €5.000,- (vrijgesteld van btw). Met een team deelnemen aan de Cruyff Foundation Cup? Vul dan het formulier in.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Julia Zegeling: julia@cruyff-foundation.org