We hebben verschillende evenementen waarbij u op een bijzondere manier een steentje kan bijdragen. Alleen, of met een team. Altijd met een gezamenlijk doel, waarbij we aan het eind van het evenement precies weten wat we met uw bijdrage kunnen bewerkstelligen. Kom bijvoorbeeld 14 kilometer hardlopen, en finish in de Johan Cruijff ArenA! Of voetbal tegen (oud)topvoetballers en ambassadeurs tijdens een heerlijke voetbaldag in het Olympisch Stadion. Meer culinair aangelegd, samen met Jonnie en Thérèse Boer zetten we!een sterrenmaal op tafel tijdens Koken met een doel. Kortom: kom in beweging met uw bedrijf.

De Cruyff Legacy 14K, de Cruyff Foundation Cup, de Streetwise Cup: de Cruyff Foundation organiseert meerdere grote evenementen per jaar en dat doen we niet alleen. Tijdens deze unieke evenementen zijn er verschillende sponsormogelijkheden, waarbij een groot publiek wordt bereikt. Duizenden hardlopers bij de 14K Run, honderden toeschouwers en kinderen bij de Streetwise Cup, vele bedrijven, prominenten en ambassadeurs tijdens de Cruyff Foundation Cup.

Aan de hand van jullie doelstellingen en beoogde resultaten komen we samen tot een samenwerking op maat.

(Hoofd)sponsor

Als sponsor van een evenement staat jullie organisatie in de spotlight. We bieden verschillende privileges, een communicatieplan op maat en allerlei andere mogelijkheden om jullie merk optimaal onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Natuurlijk gaan jullie mee in alle communicatie rondom het evenement.

Product- of dienstensponsor

Een andere interessante mogelijkheid om als bedrijf op te vallen, is product- of dienstensponsor te worden tijdens een evenement. Daar staan vanzelfsprekend tegenprestaties tegenover, zoals een gratis businessteam, sample mogelijkheden en niet te missen (online) zichtbaarheid voor, tijdens en/of na afloop van het evenement.

Host van de Cruyff Foundation Cup

Uw bedrijf als gastheer van de Cruyff Foundation Cup: dat betekent dat u meer dan dertig bedrijventeams welkom heet in het Olympisch Stadion voor een geweldige voetbaldag. Een effectieve manier om uw netwerk uit te diepen of te vergroten.