Gepubliceerd op 28 mei 2020

Het had zo’n mooi evenementenjaar moeten worden, met het EK, de Cruyff Legacy 14K Run, de Olympische en Paralympische Spelen en de Cruyff Foundation Cup in het vooruitzicht. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten.

De Cruyff Foundation Cup is een evenement waarbij voetbal, teamgeest, gezelligheid, samenzijn en de nalatenschap van Johan Cruijff voorop staan. Voetbal is per 1 september weer toegestaan, maar over evenementen is nog geen duidelijkheid.

Dit maakt de organisatie van de Cruyff Foundation Cup in de huidige opzet onzeker en onhaalbaar. Het organiseren van de Cup in een aangepaste variant doet afbreuk aan de unieke ervaring van de Cup. Daarnaast stellen wij vanzelfsprekend de veiligheid en gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen voorop. Daarom hebben we besloten de Cruyff Foundation Cup te verplaatsen naar het voorjaar van 2021 (datum nog nader te bepalen).

Is jouw team al aangemeld? Dan sturen we je een persoonlijk bericht.

Heb jij je nog niet aangemeld en wil je verzekerd zijn van een plek volgend jaar, mail dan naar koen@cruyff-foundation.org of meld je hier aan.