Note: vanwege de coronacrisis hebben we tijdelijk een stop op nieuwe vrijwilligers. De reden hiervoor is dat er weinig evenementen doorgaan en we op dit moment een sterk vrijwilligersteam hebben. Voor vragen kan je een mail sturen naar events@cruyff-foundation.org.


Onze ambities zijn groot. Meerdere keren per jaar organiseren wij evenementen waar we altijd extra handen bij nodig hebben. We krijgen hierbij hulp van een grote groep enthousiaste en trouwe vrijwilligers. Ben jij een aanpakker en wil jij je ook inzetten voor de Johan Cruyff Foundation? Meld je dan aan als vrijwilliger door het inschrijfformulier hiernaast in te vullen.

Nadat jij je hebt aangemeld zullen zij contact met je opnemen, ontvang je een vrijwilligersboekje en krijg je uitleg over de vervolgstappen (zo moet er onder meer een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd worden). Als dit wordt goedgekeurd, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij de Cruyff Foundation. Daarna kun je je officieel vrijwilliger bij de Johan Cruyff Foundation noemen.

Klik hier voor meer informatie over de vertrouwenspersonen.