Binnen de Cruyff Foundation bieden wij verschillende stageplekken aan. Totaal verschillende stages, maar met één gemeenschappelijke doel: de ambitie om meer kinderen te laten bewegen en sporten.

Ben jij op zoek naar een leerzame stage, binnen een enthousiast team en een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Wij hebben doorlopende stagevacatures. Onze voorkeur gaat uit naar meeloopstagiaires, 3e jaars of 4e jaars HBO-studenten. Bij voorkeur 36 uur per week en een periode van 20 weken met startmomenten in Februari en September.
We hebben geen ruimte voor afstudeeronderzoeken.

Iets voor jou?

STAGE TEAM PROJECTEN

Deze stageplek is tot juli 2024 ingevuld.

Wil jij dagelijks bezig zijn met de projecten van de Cruyff Foundation; gehandicaptensport, Cruyff Courts, Schoolplein14 en de sociale programma's? Lees dan snel verder. Bereid je voor op een stage met veel afwisseling en zelfstandigheid!

STAGE TEAM FONDSENWERVING & ACTIES

Deze stageplek is tot juli 2024 ingevuld.

Team fondsenwerving vergroot de financiële middelen van de Cruyff Foundation, zodat we nog meer kinderen de ruimte kunnen geven om te sporten en bewegen. Wil jij daar aan bijdragen? Ben jij een representatieve ballenvanger die commercieel en creatief durft te denken? Kom team fondsenwerving versterken!

STAGE TEAM EVENTS

Deze stageplek is tot juli 2024 ingevuld.

Houd jij van organiseren en wil jij ons helpen bij het organiseren van onze evenementen? Dan is deze stage wat voor jou! Help mee kinderen en bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen!

STAGE TEAM MARKETING & COMMUNICATIE

Deze stageplek is tot juli 2024 ingevuld.

Wil jij meehelpen aan de communicatie over de verschillende projecten en activiteiten van de Cruyff Foundation? Ben je op zoek naar een dynamische stage? Tijdens deze stage werk je aan verschillende projecten, met verschillende doelgroepen en doelstellingen!