Gepubliceerd op 21 oktober 2020

Samen met de Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland lanceren we de Winter Games. Een gezamenlijk initiatief om jongeren tijdens deze donkere wintermaanden te motiveren om in beweging te komen en 2020 sportief en energiek af te sluiten.

Ondanks de afgekondigde lockdown zijn wij blij met het bericht dat jongeren tot achttien jaar nog wel in groepsverband buiten mogen blijven sporten. De Winter Games zullen dan ook gewoon doorgaan. Omdat de lockdown wel zorgt voor extra regelgeving, zijn we binnen dit kader op zoek gegaan naar hoe we op de juiste manier invulling kunnen geven aan de Winter Games.

Om zorg te dragen dat de coronamaatregelen overal goed worden nageleefd hebben we besloten de Winter Games op te knippen in meerdere fases. Op de website www.wintergames2020.nl is meer informatie te vinden over de gestelde aanvraag- en beoordeling termijnen en de criteria waaraan de aanvraag en voorgestelde initiatieven moeten voldoen. Hier kunnen buurt(sport)- en jongerenwerkorganisatie ook hun aanvraag voor beide fases indienen Indien jouw initiatief is geselecteerd voor de eerste fase, zal het Winter Games projectteam hierover contact met je opnemen.