Gepubliceerd op 30 maart 2023

TenCate Grass is al bijna 20 jaar partner van de Johan Cruyff Foundation! Samen hebben we wereldwijd al 200 Cruyff Courts gerealiseerd. Het goede nieuws is dat daar nog meer Cruyff Courts bijkomen, want het partnership is verlengt voor de komende drie jaar.

Tijdens de opening van Cruyff Court Class of ’92 in Salford (UK) met Class of ’92 teamgenoten Nicky Butt en Ryan Giggs was ook Vincent Homrighausen van TenCate Grass aanwezig om de verlenging officieel te maken. Vincent ontving van Jordi Cruijff als dank voor de jarenlange samenwerking een prachtig beeldje van Johan Cruijff. Ook Niels Meijer bedankte TenCate “We zijn dankbaar, zonder partnerships als deze kan de Cruyff Foundation haar werk niet doen”.

Vincent Homrighausen reageerde als volgt: “Voor TenCate is het onbeperkt aanbieden van sport, spel, recreatie en het bouwen van sterkere gemeenschappen belangrijk. Door de samenwerking met de Cruyff Foundation kunnen we dat bereiken. We zijn er erg trots op ons partnership en kijken uit naar de toekomst samen.

Bekijk de video van Vincent en Niels hier:

Partnership renewal Ten Cate JCF 1
DJI 0107