Gepubliceerd op 12 maart 2018

OTTO Work Force is de trotse sponsor geworden van de Johan Cruyff Foundation, waarbij OTTO vanaf nu zorg draagt voor de uitvoer van het vrijwilligersbeleid van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Tevens is OTTO hoofdsponsor van de Cruyff Foundation 14K Run, die plaatsvindt op 25 april 2018.

OTTO Work Force-CEO Frank van Gool is blij met dit nieuwe sponsorschap en sluit zich graag aan bij de visie van Johan Cruijff. “Wij zijn trots dat wij de komende jaren als sponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Foundation. Naast onze financiële ondersteuning zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Alle activiteiten van de Cruyff Foundation sluiten precies aan bij alles wat OTTO doet, daarom is het een goede match. Bovendien zijn wij trots dat wij ons mogen verbinden aan een Foundation die de naam draagt van zo’n iconische sporter. Johan Cruijff stijgt boven alles uit.”

Onder leiding van Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd.

DSC_3513.JPG#asset:5223

Cruyff Foundation 14K Run
Op 25 april a.s. vindt de Cruyff Foundation 14K Run weer plaats. Een Social Run die in het leven is geroepen ter nagedachtenis aan Johan Cruijff, met als doel zijn gedachtegoed levend te houden én de Cruyff Foundation te ondersteunen. De Run wordt georganiseerd samen met AFC Ajax en Le Champion en vindt plaats op de geboortedag van Johan Cruijff.  De start is op het Johan Cruijffplein bij het Olympisch Stadion en eindigt in de Johan Cruijff ArenA. Daartussen ren je 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff,  zoals zijn ouderlijk huis in Betondorp.

Inschrijven kan nog via: www.cruyfffoundation14krun.nl