Gepubliceerd op 30 november 2018

Tijdens het Klassiekerweekend sliep oud-ajacied Jari Litmanen met twee Ajaxfans in een huisje in de Johan Cruijff ArenA. Na de wedstrijd besloot initiator Ziggo de inboedel van dit huisje te veilen. De volledige opbrengst ging naar ons! Ambassadeur Kiki Musampa kreeg de cheque overhandigd.

Je kon bieden op de volledige inboedel, gesigneerd door Jari. Het hoogste bod werd uitgebracht op het schilderij van Pirovano. Vorige week gingen we samen met ambassadeur Kiki Musampa op pad om de hoogste bieder te verrassen. Daarnaast kreeg Kiki de cheque met het totaalbedrag uit handen van Inside Ajax vlogger Marleen van Oostmarssen. Er is maar liefst €7.614 opgehaald. Bedankt Ziggo! En natuurlijk ook bedankt aan alle bieders.

De opbrengst komt ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation. Zoals Kiki het vertelt: "aan de Cruyff Courts, Schoolplein14 en de sportprojecten voor kinderen met een handicap. Wat de Foundation daarmee wil doen is ruimte te creëren voor kinderen om te kunnen sporten en zich te ontwikkelen daarin."

Bekijk de video en zie hoe Kiki de hoogste bieder verraste!

Kiki Musampa