Gepubliceerd op 29 mei 2019

Op woensdag 29 mei hebben we ons nieuwe kantoor feestelijk ingeluid. Met warme woorden van ambassadeur Wim Suurbier, een dankwoord aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons nieuwe kantoor en natuurlijk een toost is ons nieuwe kantoor nu officieel geopend!

Verhuizen doe je samen. Onze speciale dank dus aan KSP Kunstgras en Sign Grass voor het aanbieden van de kunstgrasmuur, aan Nijha en Gym2Decor voor de vintage tribune in ons 'mini' Cruyff stadion, de gave stoelen van Station 7 en de prachttafel van Kaja Horeca Interieurs.

Ook Care for Coffee bedanken we voor de gratis koffie die zij beschikbaar stellen, Care Dienstengroep voor het schoonmaken van ons nieuwe pand, Zwiers & Zonen voor de prachtige vloer, Vlaming Verhuizingen voor de soepele overgang naar ons nieuwe kantoor en True voor de online omgeving waar we ook op Olympisch Stadion 13 in kunnen werken.

Daarnaast verdienen de schilders van Jaap Teeuwen Schilderwerk, aannemer Frank Meems, Gispen, de Cava Koning en Bouw Invest ook zeker ons dankwoord.

Bedankt allemaal! Dankzij jullie ging de verhuizing soepel en werken we nu heerlijk in ons nieuwe kantoor.

OS13-opening-1.png#asset:9458

OS13-opening-2.png#asset:9459

OS13.png#asset:9449

OS13-opening-3.png#asset:9460