Gepubliceerd op 18 april 2024

Samen met New York Pizza streven we naar het ophalen van een prachtig bedrag waarmee een nieuw Cruyff Court in Nederland aangelegd gaat worden.

Van 15 april tot en met de UEFA EK voetbalfinale op 14 juli 2024 worden er 3 verschillende Double Tasty actiepizza’s verkocht. Bij het bestellen van deze actie pizza’s supporten klanten 1 euro voor de aanleg van een nieuw Cruyff Court.

Dit betreft een grote campagne die maandenlang zichtbaar is in New York Pizza filialen, op de pizzadoos, website en via hun socials.

Lees hier meer over de actie: : https://www.newyorkpizza.nl/cruyffcourt

Met onze Cruyff Courts en sportprojecten voor kinderen met een handicap realiseren we veilige plekken waar kinderen elkaar ontmoeten samen sporten en spelen.

De Cruyff Foundation staat open voor partnerships die wellicht in eerste instantie niet direct voor de hand liggen. Het past bij ons om eigenwijze samenwerkingen aan te gaan die zorgen voor impact. Met deze samenwerking gaan we een prachtig bedrag ophalen waarmee een nieuw Cruyff Court aangelegd wordt.

Wij werken met veel bedrijven en organisaties samen, waarvan een aantal vaste partnerschappen en ook incidentele samenwerkingen, waaronder deze samenwerking met New York Pizza.

Wil jij een samenwerking met ons aangaan?

Neem dan contact met op met Julia Zegeling, of Cherryll Prins!