Gepubliceerd op 17 oktober 2023

Er is weer een gloednieuw Cruyff Court geopend, ditmaal bij de grootste School voor Speciaal Onderwijs in Wales! Dit Cruyff Court is tot stand gekomen in samenwerking met Wrexham County Borough Council en de Cymru Football Foundation.

Het Cruyff Court is multifunctioneel en heeft naast een voetbalveld ook basketbal faciliteiten. Het Court zal dagelijks worden gebruikt door leerlingen van de school voor vrije en georganiseerde activiteiten.

Margaret Davies, hoofd van St Christophers :"Als school zijn we erg trots op de nieuwe faciliteit en de mogelijkheden die het biedt om al onze leerlingen te betrekken. We willen de Cruyff Foundation en de Cymru Football Foundation bedanken voor hun steun om dit mogelijk te maken en de lokale overheid voor hun steun en coördinatie van ons Sportleiderprogramma."

Aled Lewis van de Cymru Football Foundation zei: "De Cymru Football Foundation is trots om dit project te steunen. Het is een fantastische faciliteit voor de kinderen en jongeren van St Christopher's School om van te genieten en hun fysieke en mentale welzijn te verbeteren‚ÄĚ.

Met dank aan de spelers van People's Postcode Lottery en SportWales.

ICP 131023 CRUYFF 16
ICP 131023 CRUYFF 20
ICP 131023 CRUYFF 26