Gepubliceerd op 9 februari 2024

"Ik wil jullie namens mijn stichting en de hele gemeente Móstoles bedanken dat jullie ervoor zorgen dat kinderen een ideale ruimte hebben om te sporten", legde Casillas uit.

De voormalige doelman van het Spaanse nationale team, Real Madrid en Porto, Iker Casillas, opende het Cruyff Court in Móstoles, een vrij te gebruiken voetbalveld.

Casillas speelde met jongens en meisjes uit zijn woonplaats, in een evenement dat ook werd bijgewoond door de voorzitter van de Cruyff Foundation in Spanje, Susila Cruijff; de directeur van de Cruyff Foundation in Spanje, Pati Roura; de commercieel manager van het Territoriale Actiegebied en Centra van de "la Caixa" Foundation, Alejandro Fernández; en de burgemeester van Móstoles, Manuel Bautista.

"Ik ben erg blij. Mijn band met Móstoles is voor altijd. Ik ben hier opgegroeid. Ik wil jullie namens mijn stichting en de hele gemeente Móstoles bedanken dat jullie ervoor hebben gezorgd dat kinderen een ideale ruimte hebben om te sporten. Johan Cruijff had een band met voetbal. Hij was een vernieuwer en we herinneren en waarderen hem om de legacy die hij achterliet en die doorgaat met zijn stichting", legde Casillas uit tijdens het evenement.