Gepubliceerd op 23 januari 2021

Zonder onze partners geen projecten. Normaal gesproken sluiten wij het jaar altijd af met ons evenement Koken met een Doel, waarbij we samen koken en geld op halen om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten sporten. Afgelopen jaar liep alles anders. Helaas betekende dit ook dat Koken met een Doel niet door kon gaan en we niet konden samenkomen met onze partners. Terwijl dit juist zo belangrijk voor ons is.

We bekeken het op zijn Cruijffiaans. Wat kan wél? Koken met een Doel @ Home!

Onze partners kregen een geweldige dinerbox thuisbezorgd met de lekkerste ingrediënten en vanuit hun eigen Librije studio gaven Jonnie & Thérèse Boer instructies om dit om te toveren tot een voortreffelijk drie-gangen diner. Tegelijk, maar dan vanuit eigen keuken. Het was uiteraard overheerlijk. Maar bovenal: we waren samen. Ondanks de afstand voelde het intiem. Door de rake woorden van gastheer Peter Heerschop was Johan, net als ieder jaar, ook aanwezig. Letterlijke digitale verbinding, dat is wat we ervaarden!

Dank aan onze partners. Dankzij jullie kunnen wij doen wat we moeten doen. Kinderen de ruimte geven om te bewegen. En dat is keihard nodig, dat heeft de coronapandemie alleen maar onderstreept.

Foto jonnie therese nelson oliver kopie