Gepubliceerd op 20 juni 2019

Op 29 juni is het zover: de spannende finale van Cruyff Courts 6 vs 6! Wij kijken enorm uit naar een dag vol sportiviteit, respect en plezier. Voor het NK hebben wij de handen ineen geslagen met N.E.C. Maatschappelijk en Gemeente Nijmegen om samen een fantastische dag neer te zetten.

De officiële opening van het NK Cruyff Courts 6 vs 6 is 29 juni om 10.15 uur, waarna we een warming-up doen met voetbalkunstenaars Randy en Chaima van Los Barrenderos. De eerste poulewedstrijden starten om 11.00 uur.

De hele dag wordt er natuurlijk fanatiek gevoetbald, maar wist je dat er ook heel veel andere dingen te doen zijn? Zo kan je meedoen aan de side-events die worden georganiseerd door de studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, zoals Historical Goals, een perstraining als een prof, skillgames, siamees voetvolley, urban hockey, control your hero en de voetbalquiz. Maar ook bij het N.E.C. veld is genoeg te doen. Hier zie je onder andere speciale wedstrijden van de Old Stars en FC Dreumes. En vergeet niet een bezoek te brengen aan Schoolplein14! Met sommige side-events kan je ook nog eens extra respect punten verdienen.

Ook kan je als bezoeker of in de pauze een kijkje nemen in Museum Valkenhof, waar je 50% korting krijgt op een kaartje.

Bovendien kan je ook langsgaan bij de stand van het tijdschrift Panna!, een tijdschrift dat je alle ins en outs vertelt over de jonge helden van de Eredivisie.

Om 16.20 uur zijn de poulewedstrijden afgelopen en genieten we van een optreden van The Teenz, om nog even te ontspannen voor de finalewedstrijden beginnen om 16.55 uur. Om 17.30 uur volgt dan direct de prijsuitreiking. Niet alleen voor de winnaars, maar ook voor de verliezende finalisten én natuurlijk de winnaars van de Respect Award. Want ook zij krijgen een gave prijs mee naar huis.

Krijg je er al zin in? Wij in ieder geval wel!

Jcf Finale 6X6 Den Helder 16 06 2018 80 D 2 502