Gepubliceerd op 12 maart 2023

Vanuit het Olympisch Stadion in Amsterdam werkt een klein team hard om de legacy van Johan voort te zetten. Ambassadeur Carlos Platier Luna neemt je mee met uniek kijkje achter de schermen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video nu:

Alleen kun je niets, je moet het samen doen. Daarom zijn we trots op de samenwerking met onze partners, sponsors, suppliers en business friends.
Bij de projecten van de Cruyff Foundation ligt de focus op kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is. Denk aan de aanschaf van sportmaterialen voor kinderen met een handicap, de aanleg van Cruyff Courts in aandachtsgebieden en sportfaciliteiten voor vluchtelingen. Dat kunnen we niet doen zonder ons sponsorhuis.

In deze video komen de suppliers naar voren die het mogelijk maken dat de collega's in Amsterdam op kantoor kunnen werken. Met dank aan:
Olympisch Stadion, Care for Coffee, Mindwork Productions, Pink Elephant, a.s.r. Vitality, TDE, Houthoff, Diks autoverhuur, Care Dienstengroep, Atlas International Movers en Meijers Assurantiƫn.