Gepubliceerd op 24 mei 2024

Dit jaar vond de 17e editie van de jaarlijkse Cruyff Foundation Cup plaats op een nieuwe locatie, het Friendship Sports Centre. Een plek die perfect past bij onze Foundation.

30 bedrijventeams kwamen vandaag in actie om het tegen elkaar en onze ambassadeursteams op te nemen. Naast voetbalwedstrijden waren er ook verschillende side events die in het teken stonden van gehandicaptensport. Zo was er o.a. rolstoelbasketbal, zitvolleybal, Siamees frisbee en blindenvoetbal, verzorgd door Only Friends. De zinderende finale werd gespeeld tussen het ambassadeursteam en team ‘Cruyffbestuiving’. Penalty’s bepaalden uiteindelijk de winnaar en team ambassadeurs ging er met de winst vandoor

Cruyff Foundation Cup 2024 Raymond van Olphen 6

Tijdens dit voetbalevenement haalden we maar liefst €105.250,- op. Een enorm bedrag waarmee we onze sportprojecten kunnen verwezenlijken om kinderen met een handicap de ruimte te geven om te sporten en spelen. 

Dank aan alle deelnemende teams, vrijwilligers, fotografen, alle partners die deze dag en natuurlijk Only Friends mede mogelijk hebben gemaakt. Een groot succes!