Gepubliceerd op 14 december 2018

​Dankzij onze ambassadeur Ronald Koeman veilen wij maandag het inmiddels beroemde 'briefje'. Dit doen we tijdens Koken met een Doel, ons fondsenwervende diner waar we geld ophalen voor een Cruyff Court en Child Care Centre voor kinderen in Zuid-Afrika.

Het briefje leidde de 2-2 tijdens de wedstrijd Duitsland-Nederland in en wordt gezien als het symbool van de 'wederopstanding' van het Nederlands Elftal. Word nu de trotse eigenaar van dit briefje en ontvang ook het wedstrijdshirt van Matthijs de Ligt (Nederland-Frankrijk), getekend door alle spelers van het Nederlands Elftal en twee kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal vanuit Café Johan.

Hoe kan ik meedoen?

Laat een bod achter (minimaal €14.000 euro) vóór zondagavond 23:59 uur op deze pagina. Heb jij het hoogste bod uitgebracht? Dan bellen wij je maandagochtend voor 11:00 uur en nodigen we je uit om die avond Koken met een Doel bij te wonen (locatie Het Scheepvaartmuseum te Amsterdam).

Let op: de persoon met het hoogst ingestuurde bod wint niet per definitie het briefje. Het briefje wordt tijdens Koken met een Doel geveild. Indien het online bod niet wordt overboden, wint de bieder deze prijs. Indien het online bod wordt overboden, kan de bieder actief gaan deelnemen aan de veiling en het bod overbieden.

Briefje Koeman