Gepubliceerd op 2 april 2024

De winnaar krijgt een VIP-arrangement voor twee personen met tickets voor de wedstrijd Girona FC - FC Barcelona inclusief reis en verblijf. Meedoen aan de actie is ook nog eens helemaal gratis!

Stel je voor: een Spaans zonnetje, een heerlijk hotel én een absolute topwedstrijd uit de belangrijkste Spaanse voetbalcompetitie. Daley Blind en Frenkie de Jong strijden op het veld om de beste positie in La Liga. Je zou het zomaar kunnen meemaken! Het enige wat je hoeft te doen is meedoen aan de winactie.

Speel mee en maak impact

Bij de winactie hoort een speciaal aanbod. Je kan namelijk meespelen aan de VriendenLoterij, dan ontvang je een mooie eredivisiebal thuis t.w.v. €85. Door mee te spelen, maak je iedere maand kans op maar liefst 1 miljoen euro! Van jouw inleg gaat minimaal 40% naar de projecten van de Cruyff Foundation, waarmee wij wereldwijd impactvolle sport- en spelprojecten kunnen realiseren. Dit doen we in het bijzonder voor kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld met sportprojecten voor kinderen met een handicap, door het inrichten van de sportieve buitenruimte in aandachtsgebieden en maatschappelijke sportprogramma’s.

Samenwerking Eredivisie x ESPN x Cruyff Foundation x VriendenLoterij

Samenwerking VriendenLoterij x Cruyff Foundation x Eredivisie x ESPN

Deze winactie komt voort uit een mooie samenwerking tussen de VriendenLoterij, Cruyff Foundation Eredivisie CV en ESPN. Sinds het seizoen 2021/22 hebben de vier organisaties de krachten gebundeld om maandelijks de beste talenten in de Eredivisie te eren met een prijs: de Johan Cruijff Talent van de Maand. Spelers die voor de start van het seizoen jonger zijn dan 21 jaar, maken kans op de talentenprijs en ontvangen namens de VriendenLoterij een cheque van € 2.500 voor hun voormalig amateurclub. Daarnaast doneert VriendenLoterij iedere uitreiking € 5.000 aan de Cruyff Foundation ter stimulering van maatschappelijke projecten.

Het beste talent over 34 speelrondes ontvangt tijdens de Eredivisie Awards de prestigieuze prijs: Johan Cruijff Talent van het Jaar. Naast een bokaal mag de speler ook een Cruyff Court op een locatie naar keuze aanleggen. Deze prijs wordt sinds afgelopen seizoen eveneens uitgereikt aan het beste talent in de Azerion Vrouwen Eredivisie.