Gepubliceerd op 5 maart 2019

Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala in Amsterdam maakte de Postcodeloterij bekend dat we dit jaar een bedrag van ruim €1.350.000 mogen ontvangen voor onze sportprojecten. Een fantastisch bedrag!

Wij ontvingen de cheque tijdens het Goed Geld Gala: een bijzonder inspirerende avond met sprekers als Gordon Brown, de oud-premier van het Verenigd Koninkrijk en Sigrid Kaag, onze Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Met het bedrag van €1.350.000 kunnen wij weer ontzettend veel kinderen, met en zonder beperking, de ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen! Dit doen we met onze Cruyff Courts, Schoolpleinen14 en sportprojecten voor kinderen met een beperking.

Deze schenking krijgen wij dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Hoe dat werkt? De helft van de inleg van deelnemers aan de Postcode Loterij wordt verdeeld over verschillende goede doelen op het gebied van mens en natuur. Dat zijn er 117 in totaal en daarvan zijn wij er dus één. Deelnemers van de Postcodeloterij, dank jullie wel!

Goed Geld Gala

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie