Gepubliceerd op 7 februari 2020

Wauw, gisteren ontvingen we uit handen van de VriendenLoterij een cheque van maar liefst €128.542 voor onze sportprojecten. Daarmee kunnen we kinderen met én zonder beperking meer ruimte geven om te bewegen.

In totaal schonk de VriendenLoterij een recordbedrag van 61,8 miljoen euro aan goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn tijdens het Goed Geld Gala gisteravond in Naturalis, Leiden. Margriet Schreuders, hoofd afdeling goede doelen VriendenLoterij: “De VriendenLoterij helpt mensen om een volwaardig en mooi leven te leiden. We steunen goededoelenorganisaties die een extra steuntje in de rug geven aan mensen die dat nodig hebben zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Met de eenmalige toekenningen van dit jaar vragen we aandacht voor urgente en actuele maatschappelijke onderwerpen: armoede in Nederland, schuldenproblematiek en structurele hulp voor mensen met een beperking en kwetsbare mensen”.

Met de waardevolle bijdrage van €128.542 gaan wij meer ruimte creëren om te sporten voor kinderen. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en geven wij hen ook een steuntje in de rug om mee te kunnen doen in de maatschappij.

Bedankt VriendenLoterij!

Vrienden Loterij cheque 2020

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie