Gepubliceerd op 7 januari 2021

Van Leiden tot Tilburg en van Rotterdam tot Velp. Lokale buurt(sport)- en jongerenwerkorganisaties organiseerden al allerlei sport- en spelactiviteiten tijdens de kerstvakantie. Ook de komende twee ‘lockdownweken’ worden jongeren volop in beweging gebracht.

Doe nu een aanvraag voor ronde 3

In de eerste twee rondes tijdens de lockdown, gingen we aan de slag met een beperkt aantal geselecteerde initiatieven. Vanuit daar streven we er naar het aantal activiteiten na 19 januari verder uit te breiden, zodat de Winter Games zoveel mogelijk jongeren bereiken.

Hoewel we nog in afwachting zijn van de landelijke aanpak van corona na 19 januari, nodigen we je alvast van harte uit om een aanvraag te doen voor ronde 3 (activiteiten vanaf 20 januari 2021 tot en met 28 februari 2021). Dit kun je doen via de website van Winter Games: www.wintergames2020.nl. Ook als je al een aanvraag hebt gedaan voor een eerdere ronde, ben je van harte welkom je in te schrijven voor deze nieuwe ronde.

De deadline voor het indienen van je aanvraag voor ronde 3 is woensdag 13 januari, wanneer we meer weten over de landelijke corona maatregelen na 19 januari.

Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op, via info@wintergames2020.nl.

Ronde 4

We hebben ook een extra (vierde) ronde ingericht voor activiteiten die starten in de voorjaarsvakantie. De deadline voor het indienen van je aanvraag is woensdag 10 februari a.s.

Breng je, samen met ons, jongeren in beweging, juist nu, in deze tijd waarin dat zo hard nodig is?