Gepubliceerd op 16 juli 2020

Cultuur@CruyffCourts is weer gestart! Op 12 verschillende Cruyff Courts in Nederland kunnen kinderen deze zomer of dit najaar kennismaken met cultuur.

De kinderen kunnen kiezen welke activiteiten ze willen doen. Deze activiteiten worden aangeboden door verschillende wijkaanbieders, zodat kinderen ook structureel culturele lessen kunnen volgen als ze het leuk vinden. Kinderen krijgen zo niet alleen de kans om kennis te maken met leuke activiteiten, maar ook om er echt in te oefenen, beter te worden en uiteindelijk een tof eindproduct te maken. Zo worden er op verschillende Cruyff Courts optredens gegeven om Cultuur@CruyffCourts af te sluiten.

Cultuur@CruyffCourts wordt georganiseerd in steden door het hele land. Tot september in ieder geval in Breda, Haarlem, Arnhem, Maastricht, Beverwijk, Vlissingen, Middelburg en Alkmaar. Wil je meer weten? Kijk dan op www.cultuurcruyffcourts.nl.

We organiseren Cultuur@CruyffCourts samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur en met dank aan de VriendenLoterij en Fonds Cultuurparticipatie.

16 april start Cultuur Cruyff Courts v3