Gepubliceerd op 28 augustus 2019

Tijdens de Open Dag op 18 september wordt het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs voor kinderen met een beperking. Een sportdag vol plezier, leuke activiteiten én 30 verschillende sporten waar je uit kunt kiezen. En iedereen kan mee doen! Heb jij je al ingeschreven?

Met de Cruyff Foundation Open Dag hopen we zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport. Zo kunnen kinderen deelnemen aan rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer andere sporten. Ook ligt er een rolstoelparcours en zijn er diverse springkussens. Een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

Cultuur@CruyffCourts
Dit jaar is er een speciaal onderdeel tijdens de Open Dag. Op het voorplein van het Olympisch Stadion is het namelijk mogelijk om culturele workshops te volgen zoals beatbox, breakdance, zang en nog veel meer. De workshops vormen onderdeel van het project Cultuur@CruyffCourts, wat we hebben opgezet in samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, om de verbinding tussen sport en cultuur te leggen.

Speciale vervoersregeling
Voor het vergoeden van vervoer is er een speciale regeling, zodat iedereen naar het Olympisch Stadion kan komen. Lees meer op de pagina van de Open Dag over de voorwaarden én om je in te schrijven.

Cruyff Foundation Open Dag 2018
Onze ambassadeur Soufiane Touzani heeft vorig jaar een geweldige video gemaakt van de Open Dag. Bekijk hem hieronder!