Gepubliceerd op 12 oktober 2018

​Aan de rand van het bad van sport- en zwemcomplex Amerena in Amersfoort hebben wij de KNZB waarderingsprijs in ontvangst mogen nemen.

De KNZB waarderingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt voor een bijzondere verdienste voor de KNZB, de zwemsport en/of de sport in het algemeen. Wij zijn maatschappelijk partner van de KNZB. Sinds 2010 werken we samen met de KNZB onder de noemer ‘Grenzeloos zwemmen’ met veel succes actief samen in verschillende projecten om zowel zwemmen als breedtesport te stimuleren, als ook de instroom naar talentontwikkeling en topsport te promoten. "Mede door deze steun, behoren de Nederlandse para-zwemmers al jaren tot de wereldtop," aldus de KNZB.

De talenten uit het para-zwemteam maken ons trots! Wij geloven dat ieder kind dat wil zwemmen - of een andere sport wil beoefenen - die ruimte moet krijgen. Want iedereen verdient de kans om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen, om zelfvertrouwen te krijgen en vriendschappen te sluiten. De ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Deze bijzondere prijs is een mooie erkenning voor ons werk.