Gepubliceerd op 15 juni 2023

Op Nationale Buitenspeeldag, 14 juni, is ons gloednieuwe driejarig partnership met telecomaanbieder Lebara afgetrapt. Tijdens het sportevenement 'MBeetje Scoren' op Cruyff Court Betondorp werden er spectaculaire activiteiten georganiseerd!

Hoogtepunt van het evenement in Betondorp was het 'MBeetje scoren' met straatvoetballer en Cruyff Foundation ambassadeur Soufiane Touzani, waarbij kinderen een bal in het juiste gat moesten schieten om data voor hun mobiele telefoon (MB’s) te verdienen. Deze MB's konden ze vervolgens gebruiken om hun wereldgoal op tiktok te delen. De organisatie van het evenement was in samenwerking met de lokale buurtsportcoach, die de opleiding tot Cruyff Foundation Coach heeft voltooid. Hierdoor werkt de coach op 'Cruijffiaanse wijze' en volgens de 14 regels van Johan Cruijff tijdens de organisatie van sportactiviteiten en het coachen van kinderen en jongeren.

Lebara en Cruyff Foundation: Logisch

Eelco Gijze, Commercieel Directeur van Lebara reageerde als volgt: “Lebara is ruim twintig jaar geleden begonnen met als missie: mensen laagdrempelig met elkaar in verbinding brengen. We zijn daarbij altijd dichtbij buurten en gemeenschappen betrokken. De missie van de Cruyff Foundation en de rol van de Cruyff Foundation Coaches om hun buurtgenoten in beweging te krijgen en samen te brengen, past goed bij ons. Voor ons is een partnership met de Cruyff Foundation dan ook een logische keuze en het evenement Mbeetje scoren is voor ons de aftrap van een partnership waarin we de komende drie jaar heel graag actief bijdragen aan het bereiken van deze missie.

Olivier White photography 606 bewerkt

Niels Meijer, CEO van de Cruyff Foundation, is ook heel blij met de nieuwe samenwerking: “Johan Cruijff geloofde in de eindeloze kracht van sport en de invloed hiervan op de ontwikkeling van kinderen en jongeren. De Cruyff Foundation geeft kinderen voor wie sport niet altijd even vanzelfsprekend is, de ruimte zich fysiek, sociaal en mentaal te ontwikkelen door sport en spel. De link met Lebara voelde daarom direct logisch. Samen staan we voor het sociale aspect van sport: verbinden. We zijn dan ook heel blij met de verbinding voor de komende jaren.”

Over Lebara

Lebara is er voor iedereen die kiest voor wat ze echt nodig hebben. Gewoon genoeg beltegoed en data met de beste kwaliteit voor een lage prijs en met een goede service, en dat al twintig jaar lang. De inmiddels ruim 900.000 Lebara-klanten gebruiken een brede keuze in Prepaid en Sim Only abonnementen. Lebara maakt gebruik van het best geteste 4G-netwerk (KPN) van Nederland en is online en op meer dan 7.000 plekken in Nederland verkrijgbaar. Bekijk de website: www.lebara.nl

Olivier White photography 549
Olivier White photography 548 klein