Gepubliceerd op 20 mei 2020

Het is alweer 20 jaar geleden dat wij een fantastische samenwerking zijn gestart met Only Friends! Vanaf het 1e uur werken wij met elkaar samen om kinderen met een beperking in beweging te brengen. Juist voor deze doelgroep is dat zo belangrijk.

In 2010 kreeg Only Friends het Friendship Sport Center. Voor dit complex schonken wij hen een Speciaal Cruyff Court. Mede door de vele sportactiviteiten die Only Friends hier heeft georganiseerd is deze echt toe aan vervanging. Met trots kunnen wij dan ook melden dat wij dit Cruyff Court gaan renoveren! Niet alleen deze renovatie is iets om trots op te zijn, maar ook het feit dat het Cruyff Court tegenwoordig het Cruyff Court Hakim Ziyech gaat heten. Blijer hadden wij Only Friends niet kunnen maken, aangezien Hakim Ziyech het grootste idool is van Myron Gebbink. De jongen waarom Only Friends ooit is begonnen.

Dit speciale moment moest natuurlijk wel vastgelegd worden. Hakim Ziyech werd in de Johan Cruijff ArenA verrast door enkele vrienden en Myron die het ‘’Speciaal Cruyff Court – Hakim Ziyech’’ bord overhandigde aan Ziyech. Wij vonden het echt gaaf, ook benieuwd? Bekijk de video via TouzaniTV.

Tot slot willen wij Only Friends bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking. Wij bewonderen jullie inzet voor kinderen met een beperking. Wij kijken dan ook met een grote glimlach terug op de afgelopen jaren en zijn enthousiast naar de mooie initiatieven die nog gaan komen!