Gepubliceerd op 26 maart 2020

Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben we helaas moeten mededelen dat de Cruyff Legacy 14K Run dit jaar niet doorgaat. Als organisator van dit bijzondere hardloopevenement hoopten wij natuurlijk op een andere uitkomst, maar de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren staat voorop.

We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is voor jou en voor iedereen die de Cruyff Legacy 14K Run mede mogelijk heeft gemaakt. Graag willen we alle lopers zo veel mogelijk tegemoet komen en daarom hebben we de afgelopen week uitvoerig bekeken wat er haalbaar is ter compensatie van jouw inschrijving.

  • Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Cruyff Legacy 14K Run, 5K Run of de 14K Walk krijgt 50% korting voor de editie van 2021 OF heeft de keuze om dit bedrag alsnog te doneren aan de projecten van de Cruyff Foundation. Als je kiest voor de donatie maak je dus geen gebruik van de code. Bekijk voor meer informatie de email die je hebt ontvangen.
  • Kinderen die zich hebben ingeschreven voor de Kids Run in 2020 kunnen gratis deelnemen aan de Run van volgend jaar.
  • Uiteraard ontvangt iedereen die een shirt heeft besteld deze gewoon thuis.
  • Mocht je nog geen shirt hebben besteld, maar dit wel heel graag willen doen, dan kun je deze alsnog via de website van de Cruyff Foundation kopen.

Hoe moeilijk deze beslissing ook is, volledige restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk zoals ook genoemd in de algemene voorwaarden waar je voorafgaand akkoord mee bent gegaan. Aangezien we de teleurstelling begrijpen, hopen we met het bovenstaande voldoende te compenseren.

Je hebt een mail ontvangen waarin het mogelijk is om aan te geven of je gebruik wilt maken van de kortingscode voor de editie van 2021 of dit geld wilt doneren. Door het geld te doneren ondersteun je de Cruyff Foundation, zodat nog meer kinderen met en zonder beperking de ruimte krijgen om te sporten en te bewegen. Het is tot 1 juli mogelijk de korting aan te vragen, daarna vervalt het recht op de korting.

Laten we volgend jaar met z’n allen de mooiste Cruyff Legacy 14K Run ooit neerzetten! Voor nu: houd (afstand) van elkaar en blijf gezond.

Mocht je ondertussen nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Team Johan Cruyff Foundation