Gepubliceerd op 8 februari 2022

Met deze samenwerking willen we nog meer kinderen laten sporten en spelen met een grote glimlach. Want dat zit in de belofte van Action: Kleine prijzen. Grote glimlach! Als grote en betrokken werkgever voor veel jonge mensen zit ontwikkeling, opleiding en kansen bieden in het DNA van Action. Met deze nieuwe samenwerking gaat de non-fooddiscounter die ambitie ook maatschappelijk inzetten.

‘’Action en de Cruyff Foundation willen beide investeren in kinderen, jongeren en gezinnen die uitdagingen hebben in het leven. Ik ben er trots op dat wij samen met onze medewerkers de Cruyff Foundation kunnen helpen in hun activiteiten om kinderen te laten sporten en spelen. Zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, zelfvertrouwen krijgen en het beste uit zichzelf halen.’’, aldus Hajir Hajji, CEO van Action.

Action gaat kinderen in de buurt te helpen met sportactiviteiten en ook haar medewerkers betrekken, door hen de mogelijkheid te bieden om coach te worden.

’’Samen met Action kunnen we gezinnen, voor wie sport niet altijd even vanzelfsprekend is, ruimte, handvatten en middelen bieden om te sporten en bewegen. Samen maken we het verschil’’, aldus Niels Meijer, Algemeen Directeur van de Cruyff Foundation.

De internationale samenwerking betreft een 3-jarig partnerschap en de eerste activiteit zal plaatsvinden op 17 februari in Girona waar tijdens de eerste winkelopening in Spanje een event voor kinderen wordt georganiseerd in samenwerking met Cruyff Foundation ambassadeur Soufiane Touzani.

Over Action

Action is de snelst groeiende non-food discounter in Europa en biedt een steeds wisselend aanbod van ca. 6000 producten in 2000 winkels aan meer dan 11 miljoen klanten per week. Daarnaast bezoeken wekelijks nog eens 8 miljoen consumenten de website van Action.com. Action heeft meer dan 65.000 mensen in dienst in 9 landen - met meer dan 130 verschillende nationaliteiten. Naast het voortdurend verrassende assortiment voor de laagste prijzen, blijft Action haar producten voortdurend verbeteren op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. De belofte van Action: Kleine prijzen. Grote glimlach.

DSCF6747