Alleen in combinatie met coatings

Voor een Schoolplein14 kunnen er drie coatings gekozen worden. Indien er gekozen wordt voor een Netspelenveld of een Doelspelenveld kan de Freeplayer bijbesteld worden. Normaal gesproken zijn de kosten van een Freeplayer €2.000,-. Binnen Schoolplein14 kunnen wij u deze Freeplayer aanbieden voor een aanvullende bijdrage van €1.400,-.

Wat is een Freeplayer
Met de Freeplayer verandert het complete speelveld van buiten sporten én spelen. In enkele minuten is het mogelijk om vele sportsituaties klaar te zetten. Van tennis tot badminton en van basketbal tot volleybal; de Freeplayer heeft het allemaal in zich.

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk in op- en afbouw. De basis bestaat uit twee staanders die voorzien zijn van degelijke wielen.

De Freeplayer is daarmee even mobiel als stabiel en geschikt voor alle ondergronden. In een paar handige stappen is de Freeplayer uit te klappen en hangt u er een basket aan. Met een Freeplayer wordt er net zo makkelijk begonnen met een volleybal-, tennis- of voetvolleywedstrijd. De Freeplayer is zeer mobiel en kan dus overal worden neergezet. Al deze unieke, sportieve eigenschappen maken de Freeplayer de ideale sport/spel installatie voor leerkrachten, BSO-begeleiders, recreatiemedewerkers en sportbuurtwerkers.

Productinformatie

  • Set voor basketbal, tennis, volleybal, voetvolley, badminton en voetbal.
  • Set bestaat uit 2 Freeplayer staanders, 2 baskets en 1 multinet (7 meter breed).
  • Nethoogte in stappen van 10 cm instelbaar vanaf de grond tot 250 cm.
  • Afmeting Freeplayer in speelstand (l x b x h) 134 x 77 x 250 cm
  • Afmeting Freeplayer in opbergstand (l x b x h) 134 x 77 x 33 cm