Als familiebedrijf, met ons hoofdkantoor gevestigd in Breukelen, voorziet AVEX al meer dan 34 jaar bedrijven van innovatieve audiovisuele ICT oplossingen. Vele top 100 bedrijven, worden met ruim 200 collega’s voorzien van de beste creatieve audiovisuele oplossingen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en zijn ook internationaal actief met vestigingen in Brussel en Londen.

Je kunt ons én onze AV-systemen onder andere vinden in vele kantoren op de Zuidas, in complexe omgevingen zoals operatiekamers, in de grotere congres- en evenementenlocaties of bijvoorbeeld ter ondersteuning van de rechtspraak in de rechtszalen. Of in één van de vele studio’s die wij hebben geïnstalleerd en bedienen. Daarnaast hebben wij een creatieve afdeling Event Facilities & Content Creation waarmee wij AV en content voor diverse evenementen en congressen (inter)nationaal verzorgen.

Scoren zit in ons DNA; net als topsporters gaan we voor het hoogst haalbare.

Dit zie je ook terug in onze opdrachtgevers in de wereld van sport organisaties & sport evenementen. We zijn al jaren huisleverancier van de KNVB en het Nederlands Elftal, de Johan Cruijff Arena en NOC-NSF op Sportcentrum Papendal.

Met onze samenwerking met de Johan Cruyff Foundation kunnen wij als organisatie een bijdrage leveren voor de mogelijke topsporters van de toekomst! Als partner van de Johan Cruyff Foundation zullen wij verschillende events voorzien van AV-support en ondersteuning.

Meer weten over AVEX: www.avex-int.com