Ja, ik wil doneren

Je kunt hieronder aangeven hoe jij je steentje bij wil bijdragen. Je kiest de manier van doneren en laat je gegevens achter zodat wij alles voor je kunnen regelen.

Frequentie
Persoonlijke gegevens

200.000

kinderen in beweging

Help ons met een donatie

‘Alleen kun je niets, je moet het samen doen’

Woorden van Johan Cruijff, die zeker gelden voor het naleven van zijn visie, die wij gezamenlijk willen voortzetten.

Het liefst doen we dit samen met jou! Wij zijn blij met iedere donatie. Hiermee help jij ons kwetsbare kinderen te laten bewegen en sporten en krijgen zij letterlijk de ruimte om zich te ontwikkelen. Met jouw donatie draag je bij aan al onze projecten: Cruyff Courts, Schoolplein14 en Gehandicaptensport.

Infographic-donatiepagina-NL.png#asset:6802

ANBI

De Johan Cruyff Foundation is per 1 januari 2008 door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de Foundation geen successierecht of schenkingsrecht behoeft te betalen over erfenissen en schenkingen die de Foundation ontvangt in het kader van het algemeen belang. De donateur kan de giften belastingvrij doen, omdat de Cruyff Foundation de ANBI-status bezit. Dit betekent dat de donatie- binnen de daarvoor geldende regels - aftrekbaar is van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bekijk de website van de belastingdienst.

Het RSIN-nummer van de Cruyff Foundation is 8059 94 762.

CBF Erkenning

De Cruyff Foundation is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl.

Voor bedrijven

Ook als bedrijf kan je bijdragen aan meer sport en spel voor kinderen. Bekijk de pagina over zakelijk doneren voor meer informatie.