The Entertainment Factory is al ruim 20 jaar leider op het gebied van maatwerkproducties voor uiteenlopende evenementen, zoals congressen, openingen, beursstands, introducties en bedrijfsfeesten.

The Entertainment Factory Concept & Realisation B.V. is het creatieve brein achter events. Jarenlange ervaring en passie zorgen voor een op maat gemaakt en doordacht event. Persoonlijk contact en expertise op ieder gebied staan daarom centraal.

The Entertainment Factory Audiovisueel B.V. verzorgt de combinatie van persoonlijke service, unieke en stijlvolle AV-apparatuur en ervaren medewerkers. Bij grotere producties wordt het AV-team bijgestaan door freelance specialisten. Met altijd als resultaat: tot in perfectie uitgevoerde producties.

The Entertainment Factory Multimedia B.V. creëert tv-commercials, bedrijfsfilms, promo’s, logo’s en zelfs 4K opnames. Uniek zijn de 3D-modelling & 3D-animaties! Deze creatieve tak van The Entertainment Factory fungeert als een volwaardig contentbureau.

The Entertainment Factory en Cruyff Foundation

TEF is altijd betrokken geweest bij goede doelen, maar wilde zich volledig kunnen geven voor één Foundation. Mede door het feit dat zij Preferred Supplier van Ajax zijn, was de afstand tot de Johan Cruyff Foundation erg klein. Via de 14K Run zijn zij in contact gekomen met de Foundation, en zijn ze uitermate enthousiast geworden.

Een combinatie van sport, beweging en een échte invloed op de samenleving, maakt dat The Entertainment Factory met alle liefde hun energie en creativiteit in de evenementen van de Foundation stoppen.

www.the-entertainment-factory.nl
Contactpersoon: Freek Bleijenberg

The Entertainment Factory