We werken inmiddels met meer dan 50 organisaties structureel samen, in verschillende vormen. Deze vaste partners, sponsoren, suppliers en supporters zijn onderdeel van de besloten Cruyff Foundation & Partners LinkedIn-groep, worden uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten en natuurlijk voor activiteiten met of voor de doelgroep. Denk daarbij aan het openen van een Cruyff Court, het bezoeken van een training van paralympische atleten, of het realiseren van een Schoolplein14. Samen dragen we de missie van de Cruyff Foundation uit.

Partner zijn van de Cruyff Foundation betekent: duidelijk zichtbare sociale betrokkenheid, een koppeling aan de visie van Johan Cruijff en toegang tot een groot en interessant netwerk.

Samenwerken doen we op maat. Via onze communicatie, (netwerk)evenementen of activaties helpen we uw doelstellingen te behalen, én zetten we het nalatenschap van Johan voort. Want alleen kun je niets, je moet het samen doen.

Partners en sponsoren

Partners en sponsoren van de Cruyff Foundation zijn vaandeldragers van Johans nalatenschap. Door middel van een intensieve samenwerkingen helpen we elkaar met onze gemeenschappelijke doelstellingen.

Suppliers

Suppliers leveren gesponsorde diensten en producten, bijvoorbeeld tijdens onze evenementen, maar ook tijdens onze dagelijkse werkzaamheden.

Business Friends

Business Friends zijn zakelijke contacten die het werk van de Cruyff Foundation een hart onder de riem steken met een jaarlijks terugkerende bijdrage.

Bekijk hier hoe je Business Friend kan worden.

Koffie?

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie, ons team vertelt u er graag meer over. Neem daarvoor contact op met Marloes Mulder, Senior Manager Fondsenwerving