Toen Cargill in 1865 werd opgericht, vormde onze overtuiging “wij houden woord” het uitgangspunt voor onze bedrijfsvoering. Cargill is inmiddels een gediversifieerde multinational, gebaseerd op een cultuur van vertrouwen en respect, en we houden ons nog steeds aan deze norm. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door integriteit en verantwoordelijkheid. We zetten ons in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien, onze invloed op het milieu terug te brengen, en de gemeenschappen waarin we wonen en werken te verbeteren. We zetten ons met hart en ziel in voor onze doelstelling om wereldleider te worden in het voeden van mensen en we willen maatschappelijk verantwoord ondernemen op de markten waarin we actief zijn: landbouw, levensmiddelen, industrie en financiën.

We zijn ons ervan bewust dat ons vermogen om als bedrijf te groeien afhankelijk is van de manier waarop we met mensen omgaan, hoe we onze gemeenschappen verrijken en hoe goed we onze klanten bedienen. Dankzij de inspanningen van onze medewerkers zal Cargill op een rendabele en verantwoorde manier groeien om aan de behoeften van een diverse, groeiende en onderling verbonden wereld te voldoen.

Cargill hecht veel belang in het verbeteren van onderwijs. Zeker als dit invloed heeft op de gezondheid van kinderen. Daarom zijn we erg enthousiast over Schoolplein14 en werken we met veel overtuiging samen met de Johan Cruyff Foundation.

Cargill