Gepubliceerd op 21 mei 2019

Hey voetballiefhebber! Op zaterdag 6 juli is het Fox Sports & Eredivisie VoetbalFestival. De Jaarbeurs wordt weer omgetoverd tot een waar voetbalwalhalla. Natuurlijk zijn wij er zelf ook weer bij met ons Cruyff Court!

We zorgen weer voor een fantastisch programma met een clinic, een demo van een heus amputatieteam en natuurlijk genoeg tijd om gewoon een potje te voetballen. En de verschillende mascottes nemen het ook weer tegen elkaar op op ons Cruyff Court! Zij spelen een penaltywedstrijd, wat een onderdeel is van het NK Voetbal Mascottes.

Het VoetbalFestival is speciaal voor kinderen van 6 t/m 16 jaar en hun ouders. Naast de activiteiten die je kan doen op ons Cruyff Court is er nog veel meer te doen! Wedstrijdjes, meet & greets met bekende Eredivisie- en eDivisie-spelers, diverse NK’s, een eSports Area en Fun Games zoals een behendigheidsparcours en levend tafelvoetbal – het wordt één groot voetbalspektakel. Ook kun je er eindeloos de gaafste tricks oefenen met je voetbalvrienden én voetbalwedstrijden volgen.

Zien we je daar?