Gepubliceerd op 14 juli 2018

​Afgelopen weekend startte #Volley2018: een spectaculair toernooi, georganiseerd door Nevobo. Tien dagen lang wordt erop los gesmasht tijdens het WK Zitvolleybal, het EK Beachvolleybal en het EK Volleybal voor jongens onder de 20.

De Cruyff Foundation is maatschappelijk partner van het WK Zitvolleybal, dat wordt gespeeld op unieke locaties in vijf Nederlandse steden: namelijk in theaterzalen! Zo wordt er gespeeld in het Musis, het Nieuwe Luxor, de Maaspoort, het Parktheater, en bij Sportcampus Zuiderpark.

Met de ondersteuning van het WK Zitvolleybal willen wij volleybal als paralympisch sport bekender en toegankelijker maken. Ken je Robin van Damme nog? Eén van de veertien van Johan? Hij speelt mee in het Nederlandse mannenteam!

Speciaal voor de promotie van het WK Zitvolleybal wordt ons mobiele zitvolleybalveld ingezet, om ook ter plekke voorbijgangers te laten kennis maken met zitvolleybal. Ambassadeur Bas van de Goor geeft met zijn Foundation clinics op het mobiele Cruyff Court, dat bij Sportcampus Zuiderpark ligt.

We kunnen er niet meer omheen: heel Holland smasht deze dagen!

WK-Zitvolleybal4.png#asset:6298

WK-Zitvolley3_PNG.png#asset:6300

WK-Zitvolleybal5_PNG.png#asset:6302

WK-Zitvolleybal-6_PNG.png#asset:6301