Gepubliceerd op 22 juni 2018

Op 22 juni hebben wij een Speciaal Cruyff Court geopend bij openluchtschool de Recon in Rotterdam. De langdurig zieke kinderen die naar deze school gaan hebben vanaf nu alle ruimte om te spelen en hun talenten te ontdekken!

Onze Cruyff Courts zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een vertrouwd straatbeeld in Nederland én daarbuiten. Daar zijn we ongelofelijk trots op.

Maar omdat niet alle kinderen gebruik kunnen maken van een regulier Cruyff Court, realiseren we ook Speciale Cruyff Courts bij instellingen voor jeugd met een beperking, aangepast aan hun behoeften. De Rabobank Foundation is één van de partners die ons daarbij helpt. Samen realiseren wij 2 speciale Cruyff Courts en 10 Schoolpleinen14 bij speciaal onderwijs instellingen.

Zo konden we samen bij openluchtschool de Recon in Rotterdam een Speciaal Cruyff Court openen, waarmee de teller nu op 42 Speciale Cruyff Courts staat! Ook is er een Schoolplein14 aangelegd bij de Recon. De langdurig zieke kinderen die naar deze school gaan hebben vanaf nu alle ruimte om te spelen en hun talenten te ontdekken! Met dank aan onze partner Nijha b.v. voor het ontwerp!