Gepubliceerd op 16 maart 2018

Op zaterdag 16 juni vindt het NK Cruyff Courts 6 vs 6 plaats! Zijn jij en je team het allerbeste? Of de allersportiefste?

Het NK Cruyff Courts 6 vs 6 komt steeds dichterbij! Dit seizoen wordt het NK Cruyff Courts 6 vs 6 gespeeld op Willemsoord in Den Helder. Op zaterdag 16 juni strijden 10 jongens- en 10 meisjesteams om de titel 'Nederlands Kampioen Cruyff Courts 6 vs 6'. De spelers kunnen die dag niet alleen kampioen worden met de meeste doelpunten... De sportiefste teams die het meeste respect tonen voor de tegenstanders kunnen ook de Respect Award binnenslepen! 

GameDay
Dit jaar vindt het NK plaats tijdens GameDay. GameDay is een uniek evenement waar kinderen en jongeren kennis kunnen maken met verschillende fysieke sporten en serious gaming. Van abseilen tot rolstoelbasketbal en van freerunning tot Bossabal, op 16 juni kan je het allemaal komen bewonderen en uitproberen! De Cruyff Courts waarop de wedstrijden voor het NK worden gespeeld zullen omringd zijn met andere te gekke sportmogelijkheden.

Voorrondes
Cruyff Courts 6 vs 6 is nog steeds in volle gang. In sommige gemeentes moeten de voorrondes nog gespeeld worden. Wil jij nog mee doen? Vraag dan aan de plaatselijk buurtsportcoach of je nog mee kan doen! Tot nu hebben er al meer dan 250 teams en 2.500 kinderen deelgenomen aan de voorrondes! Tijdens deze voorrondes kunnen teams zich plaatsten voor de regionale kwartfinales, die vanaf 14 april gespeeld gaan worden. De laatste stap zijn de halve finales, die plaatsvinden in Hoorn, Enschede, Middelburg, Eindhoven en Almere. Houd onze agenda in de gaten voor alle speeldata!