Gepubliceerd op 16 februari 2018

Ieder jaar organiseert de Nationale Postcode Loterij het Goed Geld Gala waarbij zij de schenkingen aan goede doelen bekend maken. Ook dit jaar mochten wij weer een cheque in ontvangst nemen, ter waarde van €1.350.000. Dankjewel spelers van de Postcode Loterij!

De Nationale Postcode Loterij, opgericht om goede doelen te ondersteunen, is al jaren partner van de Cruyff Foundation. We zijn de deelnemers van de Postcode Loterij enorm dankbaar want zij hebben een hele belangrijke bijdrage in ons werk. Zij maken het medemogelijk dat wij zoveel jeugd in beweging brengen en daarmee bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van deze kinderen.

Ieder jaar organiseert de Nationale Postcode Loterij het Goed Geld Gala waarbij zij de schenkingen aan goede doelen bekend maken. Ook dit jaar mochten wij weer een cheque in ontvangst nemen, ter waarde van €1.350.000. Dankjewel spelers van de Postcode Loterij! Dankzij jullie kunnen we het gedachtegoed van Johan Cruijff voortzetten en kunnen onze projecten Cruyff Courts, Schoolplein14 en gehandicaptensport weer mooie ontwikkelingen doormaken komend jaar!

Lees hier meer over de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij.