Cruyffie's winactie

Gepubliceerd op 24 mei 2018
Nieuwe leden van Cruyffie's Kidsclub maken kans op te gekke prijzen! Wat dacht je van een reis voor jou en je kind naar FC Barcelona? Of een bezoek van Cruyffie op het kinderfeestje van je dochter of zoon?

Cruyffie is de enige echte mascotte van de Cruyff Foundation. Sporten en bewegen doet hij het allerliefste en omdat hij daar zoveel plezier uit haalt wil hij graag dat ieder kind kan sporten! Als lid van Cruyffie's Kidsclub draag je een steentje bij aan de projecten van de Cruyff Foundation. 

En nu heeft Cruyffie dus een winactie. Nieuwe leden maken kans op een vlucht naar Barcelona, waar zij met hun vader of moeder zullen overnachten in een hotel én een bezoek brengen aan een voetbalwedstrijd van FC Barcelona. De tweede prijs is een bezoek van Cruyffie op een kinderfeestje en de derde prijs is een gesigneerde voetbal met een handtekening van niemand minder dan Soufiane Touzani! Ongelooflijk toch? Het enige wat je hoeft te doen is je kind inschrijven als nieuw lid van Cruyffie's Kidsclub. Het eerste jaar is het lidmaatschap gratis, het jaar daarna betaal je €14 per jaar. Lees hier de actievoorwaarden.

Wat krijgt je kind ervoor terug:

  • Digitale nieuwsbrief vol met nieuwtjes over de avonturen van Cruyffie
  • Een welkomstcadeautje
  • Een verjaardagskaart namens Cruyffie
  • Cruyffie's magazine aan het einde van het jaar
  • Een goed gevoel, want als lid steun je de projecten van de Cruyff Foundation
Lees meer