Gepubliceerd op 23 mei 2018

Meerkampers Nadine Broersen en Eelco Sintnicolaas zetten zich in om een Schoolplein14 op hun oude basisschool te realiseren! Samen met de Atletiekunie zijn zij begonnen met een crowdfundingsactie om dat voor elkaar te krijgen.

Op deze manier stimuleren wij samen om kinderen samen te laten sporten buiten schooltijd.

Schoolplein14 maakt schoolpleinen weer aantrekkelijk door lijnen en kleurvlakken (coatings) op de grond en muur aan te brengen. Bijvoorbeeld met een atletiekbaan, een speelcirkel of een goal op de muur. Op deze manier stimuleer je op natuurlijke wijze spelactiviteiten van kinderen. Naast de realisatie van het schoolplein, zorgt Schoolplein14 er ook voor dat je zoveel mogelijk uit het plein kunt halen met onder andere een voorbereidend lespakket, een sportpakket, spellenbox en 14-regelbord. 

Draag jij Nadine en Eelco een warm hart toe en vind je het ook belangrijk dat kinderen gewoon lekker kunnen buiten spelen tijdens en na schooltijd? Doneer dan aan Schoolplein14 voor de school van Nadine of Eelco en help een handje mee aan de realisatie van deze Schoolpleinen14. Bekijk hieronder de video!