Gepubliceerd op 20 december 2017

Pure Energie en de Johan Cruyff Foundation slaan de handen ineen voor een ludieke actie. Samen nodigen zij 70 kinderen en 25 begeleiders die meededen aan het Cruyff Courts 6 vs 6 Kampioenschap uit voor de wedstrijd FC Twente – Ajax op 20 december.

Pure Energie stelt de kaarten gratis beschikbaar om de kinderen en begeleiders te belonen voor hun inzet en bijdrage aan een duurzame samenleving.

Elke thuiswedstrijd van FC Twente nodigt Pure Energie een goed doel of sociale stichting uit in de Grolsch Veste. Tijdens de bekerwedstrijd tegen Ajax zijn kinderen en begeleiders van de Cruyff Foundation uitgenodigd. Dit doen we omdat we niet alleen werken aan meer duurzame wind- en zonprojecten in Nederland, maar ook aan een duurzame samenleving!

Beloning voor de Cruyff Foundation
“De Cruyff Foundation doet fantastisch werk en zet zich, net als Pure Energie, in voor een mooiere maatschappij”, aldus Cynthia Kuipers van Pure Energie. “Door sport en spel helpt de Foundation kinderen om fitter te worden, met elkaar om te gaan en zichzelf te ontwikkelen. Een prachtig initiatief dat beloond mag worden, vinden wij. Daarom hebben we de Cruyff Foundation deze keer uitgenodigd in de Grolsch Veste. We hebben ook nog eens plaatsen op de hoofdtribune kunnen regelen zodat de kinderen en begeleiders de wedstrijd optimaal gaan beleven”.

Met Pure Energie naar FC Twente
Pure Energie investeert 90% van haar winst in nieuwe, groene energieprojecten. De overige 10% gaat naar het Pure Energie Fonds, waarmee duurzame initiatieven in Nederland ondersteund worden. Elke thuiswedstrijd van FC Twente stelt Pure Energie 100 kaarten beschikbaar aan een goed doel.